TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

Hvad er TopMotion

TopMotion er en moderne træningsklinik for dig der foretrækker ro, resultater og personlig træning.

Vi tilbyder en anderledes form for styrketræning, foruden den ”intelligente” slankemetode og tilhørende kost- og ernæringsvejledning, samt personlig funktionel træning. Hertil skal lægges forskellige typer yoga i skønne omgivelser. Alt sammen tilpasset dine personlige ønsker, behov og krav.

Vores TopTest og TopScan målinger og analyser sikrer dig en professionel styring af dine anstrengelser, så du kan få mål og midler frem i lyset, - og tilmed følge dem på din skærm derhjemme.

TopMotion StyrkeTrim
er en helt speciel form for styrketræning, - ikke den mest behagelige, men absolut en meget bekvem form for motion, hvor du på kun 20 minutter om ugen kan holde dig i form.

Træningskonceptet bygger på videnskabelig forskning og mange års erfaring, men resultater fra dagligdagen og medlemmernes glade tilbagemeldinger er mindst lige så vigtige.
Hver dag får vi beretninger om rygsmerter der er forsvundet, plagsom hovedpine der er ophørt, ny styrke og velvære, samt vægttab og meget mere.

TopMotion er personlig og privat træning
Vi byder dig gerne velkommen i vores center i Kgs. Lyngby eller på Frederiksberg, men hvis du søger den sociale kontakt, man opnår i de traditionelle fitness centre, så er TopMotion ikke noget for dig. TopMotion er personlig og privat træning, i rolige og tempererede omgivelser, hvor du fra start til slut følges af en personlig træner.

Mange mennesker vil nemlig gerne undgå den svedige og støjende atmosfære, der er i traditionelle fitnesscentre, og er derfor også parat til at betale lidt mere for en personlig træning, hvor det kun er dig og instruktøren med fokus alene på din træning. Læs her hvordan en træning forløber.

For os tæller det ikke, hvordan du ser ud når du kommer, men kun hvordan du har det når du går.

ProfilTrim slankebehandlinger
er en ny og revolutionerende behandlingsform, hvor man opnår en størrelsesreduktion, som man ikke tidligere troede muligt. Her kan du indlede en slankebehandling, - diskret og fuldstændig smertefri – og allerhelst forud for din styrketræning, da en halv times efterfølgende motion eller styrketræning er nødvendig, for at få ekstra gang i lymfesystemet, og dermed opnå de ønskede resultater. Læs her hvordan en behandling forløber.

KalorieTrim kost- og ernæringsvejledning.
Resultaterne af vores ProfilTrim slankebehandlinger er gennemgående tilfredsstillende, men i nogle tilfælde kunne de have været bedre, hvis vore medlemmer i større grad var mere bevidste om de kalorier de dagligt indtager.
Derfor tilbyder vi KalorieTrim, hvor en uddannet kost- og ernæringsvejleder hjælper med at se på det enkelte medlems kost og spisevaner. Der opstilles personlige mål og der udarbejdes kostplaner, - ikke strenge diæter som de færreste alligevel følger, men derimod fornuftige tiltag der kan reducere energiindtaget, således at den enkelte kommer i en kontrolleret negativ energibalance over en periode. Når dette kombineres med StyrkeTrim og den laser-baserede slankehandling, kan der med sikkerhed opnås bemærkelsesværdige vægttab på blot en måneds tid. Læs mere her.

TopScan Hårmineral-analyse
Denne professionelt anerkendte analyseteknik tilbyder vi, for at du kan sikre dig den rette balance i kroppen, - både for at opnå tilfredsstillende træningsresultater, men også for at sikre det optimale udbytte af slankebehandlinger. Manglende vitaminer eller mineraler, forkert kost og tarmflora kan nemlig i høj grad nedsætte effekten af dine anstrengelser. Læs mere her.

TopMotion TotalTrim
Er du fast besluttet på at opnå et resultat eller et fastlagt mål, så er TotalTrim det rette for dig. Her vil du sammen med din coach lægge planer for at nå dine mål, og træningen vil blive en kombination af TopMotion’s forskellige tilbud, - dog med hovedvægten lagt på funktionel træning. Læs mere her.

TopMotion YogaTrim
er for de kræsne yoga entusiaster. Dygtige og veluddannede lærere og nogle skønne omgivelser, hvor den ægte yoga formidles. Vælg mellem forskellige typer og hold, og fortæl din lærer hvad du søger at opnå. Læs her om de forskellige typer vi tilbyder.

Med venlig hilsen

Mai-Britt Viby
Personlig træner, Indehaver

 

Copyright © 2022 - TopMotion