YogaTrim

- Individuel afspænding og indre ro...

Oplev den fysiske og mentale balance

Hos TopMotion tilbyder vi yoga som holdtræning til dig, der ønsker at opnå øget ro i krop og sind, samtidig med at du træner bevægelighed, styrke og balance. Ordet yoga stammer fra sanskrit (Indisk sprog) og betyder ”forening”.

Yoga

Ved at indtage forskellige stillinger og fokusere på åndedrættet kan du komme ned i tempo, samtidig med at du udfordrer kroppen. Yoga er en gammel træningsform, der bruges til at finde balance og forene kroppen med sjælen. Alle vore lærere er godkendte og certificerede til at undervise, og alle personer, garvede som nybegyndere, kan deltage.

Derfor er yoga det ideelle supplement til styrketræningen i TopMotion:
Med yoga forbedrer du din koncentration og dit åndedræt, og bliver bedre til at skabe opmærksomhed på det, din krop ønsker. Yoga er en smidiggørelse af krop og sind, og skaber en bedre balance. Alt dette kan optimere din StyrkeTrim træning hos TopMotion. Yoga som supplement til din styrketræning vil skabe en balance i kroppen som gør, at du føler et større overskud i en travl hverdag. Når du i yoga påvirker muskler, led og nervesystemet, fører det til et ideelt samspil med din styrketræ- ning, og du vil opnå endnu større udbytte af din træning. 

Absolut et godt supplement til mange af de travle folk blandt TopMotion’s medlemmer, men bestemt også af stor betydning for de mange fra 60+ generationen, der har erkendt, at TopMotion’s træning passer godt til deres temperament.

Yoga er ikke altid yoga, – og der er forskel på yoga.

Man skal ikke gøre sig selv bedre end andre, – men vores mål er at blive det. Vi ved, at der tilbydes yoga i mange forskellige udgaver og lokaler, men vi ved også, at der er en del seriøse udbydere, der ikke kun betragter det som en beskæftigelse. Vi er en af dem. Mange ældre døjer med små-skavanker, som irriterer i det daglige, men som på en let måde kunne fjernes, og gøre livet lettere at leve.

Eksempelvis så har mange problemer med at rejse sig fra gulvet, fordi balancen er udfordret og hænder og fødder er blevet lidt stive. Andre har problemer med at snøre sine sko, eller at skrue lå- get af en flaske eller et syltetøjsglas, og sådan er der mange små hverdagsting, som man kun tænker over, når man selv er i det.

TopMotion’s velegnede lokaler indbefatter et indbydende rum til Yoga, og vore dygtige lærere sikrer, at du får en oplevelse hver eneste gang. Vi tilbyder forskellige typer yoga, og da vi ikke er tilhænger af store hold, har vi muligheden for at tilpasse os de enkelte deltagere i langt højere grad. Det giver en udfordring, som både er spændende og livsbekræftende for begge parter. Yoga er oppe i tiden, men vi er nede på jorden, og ser frem til at møde dig til kvalitets-yoga.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til YogaTrim ved at kontakte din instruktør. Her kan du få oplyst hvilke hold og dage, der er åbne. 

Tips og gode råd

  • Undgå at spise lige inden lektionens start. Mad i maven betyder, at der afsættes mere energi til fordøjelse, som ellers ville være brugt på træning.

  • Drik vand, især før og efter lektionen.

  • Respekter roen i lokalet – prøv at lade telefonen blive i omklædningsrummet, eller sæt den på lydløs.

  • Det er muligt at låne måtte og tæppe, men du må selvfølgelig gerne medbringe din egen.

  • Husk, at smidighed og styrke tager tid at opnå – prøv derfor at se hver træning som et skridt nærmere, og undlad at blive skuffet, hvis det ikke lige går, som du måske havde forventet første gang. 

  • Undlad at konkurrere med de andre deltagere, men brug hellere tiden på at lære din egen krop at kende.

  • I BodyFlow har læreren ikke mulighed for at gå ud iblandt deltagerne, grundet programmets opbygning. Til gengæld vil du opleve en ekspert i at tilpasse øvelser og intensitet til den enkelte deltager verbalt.

Forløb

En YogaTrim hos TopMotion foregår ved, at du ankommer 15 minutter før lektionens start. Her vil du i – Dame / Herre garderoberne – have mulighed for at klæde om til løstsiddende og behageligt tøj, der tillader bevægelse.

Herefter finder du en flaske vand, en måtte og evt. et tæppe frem og går ind i holdområdet og stiller dig klar.

Læreren vil de første par minutter give en præsentation af holdet, hvor der evt. vil blive demonstreret øvelser, forklaret fokuspunkter og lignende. Så starter lektionen.

YogaSlow

YogaSlow er en langsom og rolig yoga-lektion, som foregår i et afdæmpet tempo, der inviterer til fysisk og mental afspænding – et oplagt pusterum i hverdagen. Stillingerne er primært siddende, knælende eller liggende. Bær gerne rigeligt med tøj for at holde varmen under timen.

YogaFlow

YogaFlow er en mere klassisk yoga-lektion, som er bygget op omkring en serie af dynamiske flowsekvenser. Øvelserne giver en god og ”all-around-træning” for både krop og sind. Der vil blive arbejdet med stillinger, som gavner balance og smidighed, og samtidig styrker din krop. Holdet er for alle niveauer. 

BodyFlow

BodyFlow er en kombination af yoga, tai-chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed, koreograferet til lækker og behagelig musik. BodyFlow tager inspiration fra mange delelementer af træningsformerne, og du vil opleve elementer af de forskellige dele hele træningen igennem. Holdet er for dig, som ønsker:

 

  • En funktionel og stærk krop

  • En flot kropsholdning og øget smidighed

  • Afstressende og afspændende træning

Tai-Chi er en blid form for bevæ- gelsestræning, der har til formål at øge bevægelighed, varme kroppen og vejrtrækningen op og forberede kroppen til træning.

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor udgangspunktet er taget i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Yoga er en gammel træningsform, som her anvendes til, kontrolleret, at skabe øget bevægelighed og smidighed i hele kroppen, at få kroppen ned i gear, og øge kropsbevidsthed gennem udspændende og afspændende øvelser. BodyFlow tager inspiration i alle yogaformer, og der vil derfor både være fokus på dynamiske serier af stillinger, og mere blide, afslappende perioder med fokus på enkelte stillinger.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Fysioterapi, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Kunne du tænke dig at prøve yoga hos TopMotion?

Hos TopMotion tilbyder vi følgende yogaundervisning:

- Bodyflow (mandage 18-19)

- Kombination af YogaFlow og YogaSlow (torsdage 18-19)

Du kan finde yderligere oplysninger om de yogaformer, som tilbydes hos TopMotion her:
YOGAFORMER

Priser for YogaTrim

1 lektion á 60 min.   kr.  119,-

5 lektioner á 60 min.   kr.  545,-

10 lektioner á 60 min.   kr.  990,-

25 lektioner á 60 min.   kr.  2.225,-

50 lektioner á 60 min.   kr.  3,950,-


BLIV MEDLEM

Kontakt TopMotion

TopMotion

Firskovvej 23, 1. sal - 2800 Kgs. Lyngby
Telefontid 10-14.00 mandag-fredag
Telefon: 29 45 10 10
Email: mail@topmotion.dk

Åbningstider

Mandag  09.00 - 20.00
Tirsdag   08.00 - 20.00
Onsdag  08.00 - 20.00
Torsdag  08.00 - 20.00
Fredag    08.00 - 14.00
Lørdag    09.00 - 14.00
Søndag   09.00 - 12.00

Copyright © 2018 - TopMotion