TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

TopCare Behandlinger

TopMotion har sit udspring i styrketræning – StyrkeTrim, som er en helt unik form for personlig træning, du ikke finder andre steder. Vores væsentligste tilbud er således at styrke din krop og dermed skabe velvære og forebygge mod diverse livsstilssygdomme. Men det er ikke altid nok.

Ofte hører vi, at vores medlemmer plages af den ene eller anden form for smerte eller ubehag i bevægelsesapparatet, og dermed opstod tanken, at kunne tilbyde forskellige former for alternativ behandling i de vante rammer i TopMotion. Enten som akut behandling af pludseligt opståede smerter, eller som mere langsigtet behandling af problemer, som er blevet opgivet eller overset af det etablerede behandlingssystem.

TopMotion TopCare er således en bred vifte af alternative tilbud, som du frit kan vælge imellem.

Til vores TopCare behandlinger benyttes udelukkende behandlere med anerkendte uddannelser, og professionel erfaring, som man trygt kan lade sig råde, vejlede og behandle af.
Vi lægger vægt på den absolutte diskretion, og alle er underlagt branchens strenge etiske regler og bestemmelser omkring personfølsomme informationer. Kun på denne måde kan vi opretholde den diskretion og seriøsitet TopMotion altid har stået for.
Derfor kan vi også til visse behandlingsformer medvirke til, at der kan søges om tilskud til behandlingerne. Net-op denne mulighed er jo samtidigt beviset for, at det etablerede system efterhånden anerkender resultaterne af den såkaldte alternative behandling. Måske kan man undres over betegnelsen, når man ved, at mange af disse behandlingsformer har sin oprindelse flere tusind år tilbage, – så det faktisk er den moderne medicin, der reelt er alternativet.

TopCare behandlingsformer

Vi tilbyder mange typer behandling baseret på de enkelte behandleres uddannelse og erfaring, og ofte kombineres disse behandlingsformer efter behandleres skøn og efter aftale med den enkelte. De mest kendte behandlingsformer er:

  • Zoneterapi
  • Akupunktur
  • Øreakupunktur
  • Massage
  • Kranio-Sakral
  • BSDS
  • Cupping

Læs mere om de enkelte behandlingsformer på vores små brochurer eller på www.topmotion.dk

Behandlingsforløb

En TopCare behandling kræver ingen forberedelse, men vi anmoder indledningsvis om underskrift på en samtykkeerklæring, som accept på, at vi må føre en journal over dig som person, – og dit behandlingsforløb.
Vi har ikke behov for CPR-nummer, med mindre du ønsker indberetning for tilskud til behandlingen. Journalen er låst inde, og kun med tilgang for behandleren, og destrueres efter endt forløb. Ved start af et behandlingsforløb får du udleveret 2 stk. håndklæder og en træningstaske, som du medbringer hver gang du kommer. Dette gør vi af både praktiske, miljømæssige og hygiejniske grunde, da vi på denne måde slipper for i TopMotion at have vasketøj, og fordi du så selv vasker håndklæderne efter behov, og dermed skåner miljøet.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med TopCare, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Priser for TopCare Behandlinger

1 Behandling á 25 min.   kr.  300,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  500,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion