TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopSpoT - Styrketræning

Styrketræning er ikke en slankekur, - heller ikke i TopMotion, men det er et godt stykke på vejen.

Man kan nemlig ikke opnå større vægttab uden at reducere kalorieindtaget, for nogle af de kilo fedt man taber ved styrketræning lægges nemlig ofte på i muskelmasse, - hvilket dog i sig selv er sundt nok.

Hvis du træner hårdt og rigtigt meget bliver man nemlig sulten fordi blodsukkeret falder, og sukkerdepoterne er opbrugt. Dermed fristes man til at spise for meget, og så er ringen igen sluttet.

Du skal derfor være både fysisk aktiv og samtidig tænke på kosten, hvis du vil opnå resultater. Begynder du først med den ene sunde ting, så følger ofte de andre sunde vaner med. Ved at spise sundere, får man det bedre i hverdagen. Det giver overskud til at træne, og man sover bedre om natten og motiverer bedre til at modstå de unødvendige kulinariske fristelser.

Uanset om man taber sig eller ej, så gør motion kroppen sundere, - du får en højere insulinfølsomhed som betyder, at kroppen og stofskiftet simpelthen fungerer bedre.

En særdeles overkommelig opskrift på vægttab kunne derfor være: Styrketræning i TopMotion en gang om ugen og daglig fokus på en sundere kost. Det vil helt sikkert føre til vægttab, og hvis det ikke er nok, så kan du accelerere processen med et kombineret KalorieTrim og ProfilTrim behandlingsforløb.

Det hjælper ikke at trække maven ind, når du står på vægten!

– Jo, for ellers kan jeg ikke se tallene …


Copyright © 2022 - TopMotion