TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

Gratis sundhedstjek

Kun efter forudgående aftale.

TopMotion Gratis Sundhedstjek

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang med motion, eller har du ondt i bevægelsesapparatet, og er i tvivl om hvad det nytter, og hvor lang tid det tager, at gøre noget godt for din krop og dit personlige velvære, - samt ikke mindst hvad det koster.
Så kom til et gratis sundhedstjek hos TopMotion.

Vi indleder med en TopTest, som er en lægelig og videnskabelig anerkendt testmetode, der bl.a. viser din vægt, BMI, fedtprocent, fedtfri kropsmasse og meget mere - klik her.

Herefter kommer du til samtale under fuld diskretion med vores personlige træner / alternative behandler, der er professionelt uddannet træner, zoneterapeut, akupunktør mv. og kan foretage en visuel screening, samt fysisk vurdering.

Her får du en fortrolig snak omkring livsstil og eventuelle sygdomme, og gennemgår måske et par mindre test, - så mon ikke du tilmed vil få et par gode råd med på vejen.

Det hele ender op med en ærlig og let forståelig anbefaling til, hvad du kan / eller bør gøre, for at forbedre dit personlige velvære, få styr på småskavanker eller smerter i led og lemmer, samt ikke mindst forebygge eventuelle alderdomsproblemer, livsstilssygdomme, faldskader og andet.

Afslutningsvis fortæller vi dig helt uforpligtende hvad TopMotion og TopCare kan tilbyde, og hvad det i givet fald koster.
Herefter bestemmer du selv det videre forløb.

Det skal understreges, at vi på ingen måde foregiver at have lægelig kompetence, og du er velkommen til at få dit analyseresultat med hjem, hvis du eventuelt ønsker at forelægge det for din læge. Til orientering anbefales træning i TopMotion af flere kiropraktorer, fysioterapeuter samt osteopater, og vi har talrige eksempler på helt unikke resultater – både med StyrkeTrim og TopCare alternative behandlinger.

Kunne du være interesseret i et sådant tjek, så skal du blot kontakte os for at aftale en tid, hvor det både passer dig og os.

Ring på 29 45 10 10 (helst mellem 10 og 14.00), eller send en mail på mail(at)topmotion.dk , så aftaler vi en tid.

 

 


Du skal herefter møde op på Firskovvej 23, 1. sal 2800 Kgs. Lyngby (over Peugeot) på den aftalte dag.

Vi har reserverede P-pladser til højre for indgangen.

Det er vigtigt, at du kommer til den aftalte tid, og at du melder afbud, hvis du er forhindret, da du ellers optager tiden for en anden ...

Copyright © 2022 - TopMotion