TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

Nederst: Lokalet for Solotræning

SOS ProfilTrim (Spørgsmål Og Svar)

Er ProfilTrim® Laser Lipo behandling sikker?

Absolut! En ProfilTrim® laser behandling er fuldstændig uden kirurgiske indgreb og man oplever ingen smerter. Det anvendte lave laserstråle niveau er blevet gennemtestet og i øvrigt anvendt i over 30 år for flere biomedicinske formål, herunder sårheling, smertelindring og behandling af inflammation.

Hvad kan jeg forvente under en ProfilTrim® Laser behandling?


Du ligger og slapper af i en behagelig stilling, iført løst tøj, medens diodepladerne og lymfeprober placeres på behandlingsområdet. Herefter får du et tæppe over dig, og laseren aktiveres. Du mærker intet, - bortset fra en beskeden varmeudvikling.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

De fleste medlemmer vil se målbare resultater allerede efter deres første behandling. Et standard behandlingsforløb består af 4-8 behandlinger af 10-20 minutters varighed, fortrinsvis 2 gange hver uge i 4 uger. De bedste resultater opnås ved efterfølgende træning eller motion i 20-30 minutter.

Kan resultaterne dokumenteres?

Ja, forud for ethvert behandlingsforløb (og forud for den sidste behandling i forløbet) tilbydes du en TopTest (BMI, fedt % måling og meget andet), samt en ID-neutral fotografering (derfor kun behandlingsområdet). Desuden foretages omkredsmålinger af livvidde, lår, arme etc. til sammenligning fra start til slut på behandlingerne.

Hvorfor er vand sådan en vital del af min behandling?

Uden ekstra vand vil det være sværere for kroppen at eliminere indholdet af de frigivne affaldsstoffer fra behandlingen. Derfor tilbydes du rigeligt vand efter behandlingen, så du kan give din krop den hjælp, den har brug for til at fjerne toksiner og andre stoffer gennem lymfesystemet.

Hvorfor skal jeg træne?

Træning eller motion er vigtig for at øge cirkulationen i hele kroppen, således at den nyligt frigivne fedt desuden kan brændes af som energi. Efter hver behandling, bør du derfor foretage en eller anden form for fysisk aktivitet, som for eksempel TopMotion Styrketræning eller den gratis solotræning.

Hvornår skal jeg spise eller drikke forud for min behandling?

Det er vigtigt at du ikke spiser mad 2-4 timer før behandlingen. Desuden bør ingen mad eller kalorieholdige drikkevarer indtages i 2-4 timer efter behandlingen – drik i stedet masser af vand. Bemærk, vand bør indtages i moderate mængder før behandling, mens masser af vand anbefales efter behandlingen. Da målet er at påvirke de eksisterende fedtcellers indhold, samt at aktivere kroppens processer med de fedtstoffer, der bliver frigivet, vil ethvert nyt kalorieindtag blot reducere effektiviteten af denne proces. Lad kroppen alene forbrænde det frigjorte fedt og dermed arbejde hen imod at få de optimale resultater af behandlingerne.

Vil ProfilTrim® laserbehandlingen afgive varme?

Nej, denne behandling bruger en kold laser teknologi, der ikke direkte udsender varme, lyd eller vibrationer. En svag opvarmning under diodepladerne sker dog for det meste.

Hvad sker der når laseren rammer fedtvævet?

Laseren forstyrrer den ydre membran af fedtcellen, og igangsætter en lipolyse (opløsning af fedtcellernes indhold) - derfor navnet LASER LIPO.

Hvad bliver frigivet under behandlinger?

Triglycerider: Vand, glycerol og frie fedtsyrer.

Hvor forsvinder de frie fedtsyrer hen?

Når først de frie fedtsyrer forlader cellen og trænger ud i mellemrummene, absorberes de af lymfesystemet. Når de frie fedtsyrer desuden kombineres med ilt produceres der energi.

Hvad sker der med glycerolen?

Glycerol diffunderer bredt og hurtigt i hele kroppens samlede vandmængde, passerer gennem blodet og ud i urinen. Derudover omdannes glycerol i leveren til en nyttig energikilde - Glucose.

Er der nogen skadelige bivirkninger?


Nej, denne behandling er en sikker og effektiv lav-niveau laser behandling. Dog skal Laserlys aldrig rettes direkte mod øjnene.

Er der nogen kontraindikationer?

Generelle forholdsregler for anvendelse af lasere bør altid overvejes, før du indleder en ProfilTrim® laser behandling. En læge bør konsulteres forinden, hvis man har, eller har haft følgende lidelser:
Epilepsi, immunsuppressive lidelser, dysfunktion af skjoldbruskkirtlen, for højt blodtryk, pacemaker, kræft, hjertesygdomme, Lever- eller nyrelidelser. Gravide tilbydes ikke behandling (op til, under og før efter afsluttet amning), ligesom behandlingen heller ikke tilbydes personer under 18 år, - uden skriftlig aftale med læge.

Hvorfor er denne teknik betegnet som Low Level Laser Therapy (LLLT)?

Grunden til, at teknikken kaldes Low Level er, at de optimale niveauer for leveret energitæthed er lave sammenlignet med andre former for laser terapi, som praktiseres for fjernelse, skæring og termisk koagulering af væv. I almindelighed er de effekt tætheder, der anvendes til LLLT, lavere end nødvendigt for at producere opvarmning af væv, dvs. mindre end 100 mW/cm2, - dog afhængigt af bølgelængde og vævstyper.

Er Low Level Laser Therapy (LLLT) videnskabeligt dokumenteret?

Ja. Der er tusindvis af publicerede studier, der beskriver de positive virkninger af laserterapi. Disse undersøgelser spænder fra studier af de enkelte celletyper til personforsøg med dobbelt blindtest. Undersøgelserne strækker sig fra sårheling til bevægeapparatet og er blevet gennemført på en lang række af forskellige laser typer.

Copyright © 2022 - TopMotion