TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

ProfilTrim beskrivelse

Generelt

TopMotion ProfilTrim® tilbyder forskellige typer slanke- og fedtreducerende, samt velværs behandlingsformer, der uden brug af kanyler og kirurgiske indgreb, på revolutionerende vis, enten medfører vægttab i en sådan grad, som tidligere kun blev opnået ved kostbare og smertefulde fedtsugnings-metoder, eller den optimale velvære gennem afgiftning og afslapning af kroppen.

Fælles for behandlingerne er, at de foregår i vores specielle afsnit for ProfilTrim, hvor du oplever en diskret og personlig atmosfære, og at resultaterne bliver dokumenteret ved måltagning, professionel kropsanalyse, samt ID-neutral fotografering. Du får udleveret en TopMotion træningstaske, til dit medbragte håndklæde, ekstra undertøj eller badetøj og andet, og du får stillet rigeligt kildevand til rådighed, da det er vigtigt for kroppen.

I TopMotion er vi stolte af, at være blandt de allerførste, der tilbyder disse figurformnings- og velvære behandlinger, som allerede har taget både USA og England med storm.

Vi har uddannet os, anskaffet certificeret udstyr, så vi er klar til at ændre tilværelsen for alle, der føler at de har lidt for meget på sidebenene eller trænger til en kropslig opstrammer..

 

ProfilTrim ® Laser  

Den nye ProfilTrim ® LASER LIPO teknik er fuldstændig smertefri og griber ikke forstyrrende ind i hverdagen med længere varende behandlinger og fravær. Med 1-2 ugentlige behandlinger, måske forud for den sædvanlige styrketræning, kan du på kort tid – og ganske diskret - opnå resultater, der for få år siden kun var ønsketænkning. Modsat ved hård træning og diæter, hvor det kan være svært at få ram på de ønskede områder, så kan du her figurforme, og selektivt fjerne ”kalkunhals og dansehåndtag”, topmaver og runde lår.

Low level laser’s evne til at forårsage photo-modulation af de individuelle fedtceller, således at disse frigiver deres indhold, uden at cellen eller det omkring liggende væv tager skade, er blevet brugt sikkert og med succes i adskillige år. Først som supplerende behandling til at reducere efterbehandling af hævelser og ubehag i forbindelse med fedtsugningsindgreb og senest som selvstændig behandling, hvor den har fungeret som en ikke-invasiv figurformnings-metode.

TopMotion benytter et særligt Lipo Laser udstyr, som gennem talrige forsøg og praktiske målinger i over 500 klinikker på verdens-plan har bevist, at metoden giver en effektiv, sikker og smertefri mulighed for at opnå hurtig, langsigtet og holdbar fedtreduktion og figur-formning med betydelige centimeter-tab.

Lysterapi har gennem historien været brugt i mange sammenhænge og til helbredelse af mange forskellige medicinske lidelser, men først i begyndelsen af dette århundrede tog brugen af LLLT, som en effektiv måde at smertelindre på, endnu et skridt videre. LLLT’s evne til at emulgere fedt tydeliggjorde mekanismen, der opløser fedtcellerne og tømmer cellernes indhold ud gennem cellemembranens porer og ind i det intra-muskulære område.

Metode

Fra et antal diode-plader, anbragt over behandlings-området og fastgjort i direkte kontakt med huden ved hjælp af elastiske stropper, udsendes lave niveauer af laserenergi, som stimulerer fedtcellemembranerne til at ændre deres gennemstrømningsevne. Derved åbnes for de lagrede triglycerider (fællesbetegnelse for vand, frie fedtsyrer og glycerol) og disse molekyler frigives som vand, frie fedtsyrer og glycerol – eller populært sagt – går fra vindrue- til rosinstadiet.  Når molekylerne først befinder sig i det intramuskulære område, fanges de af kroppens lymfesystem og transporteres til det rette væv, for at blive til energi, - eksempelvis ved træning. Denne mobilisering af fedtcellernes indhold svarer fuldstændig til kroppens naturlige proces ved stof-skiftet, hvor der frigives opsamlede energi reserver, når der er brug for dem. For at fremme denne proces placeres 2 lymfeprober under behandlingen på de steder, der er nærmest behandlingsområdet.

Laserbehandlingen skaber således ikke nogen unaturlig reaktion i kroppen, og hverken ødelægger eller påvirker nogle omkringliggende strukturer såsom hud, blodkar eller de perifere nervebaner. 

Behandlingen løser derimod det problem, at mange ikke forbruger al den opsamlede energi (altså for stort kalorie-indtag), og dermed forøger den fysiske størrelse.

Med denne behandling fremmes kroppens naturlige proces til at ”forbruge” fedtcellerne, og en efterfølgende træning / motion anbefales derfor, for sikre den optimale effekt af behandlingen. Book derfor en træningsgang umiddelbart efter behandlingen eller benyt den gratis solotræning.

OBS. Denne metode må ikke forveksles med ultralydsbehandling (cavitation), som vi direkte fraråder, da fedtcellerne ved denne metode nedbrydes for bestandigt. Derfor er der i flere lander kræfter i gang, for at standse denne behandlingsform.

Formål

Laser Lipo behandling reducerer fedtmængden ved at fedtcellerne ”skrumper” og målrettes til især de ”bløde” fedtområder, som lår, mave, hofter, overarme og hage. Man kan på denne måde forme kroppen, og blive af med de fedtområder, der bare ikke vil forsvinde til trods for sund kost, diæter og motion.

TopMotion udsteder ingen garantier for resultater, da enhver form for slankebehandling altid er dybt afhængig af den pågældendes eget engagement og disciplin omkring styring af det daglige kalorieindtag.

 

SOS ProfilTrim - (Spørgsmål Og Svar)

ProfilTrim® Wrap

FIT (Far Infrared Ray Technology) eller dybdegående infrarød strålingsteknik, har været anvendt i mange år, og giver en terapeutisk varmeenergi, der stimulerer kroppens naturlige helbredende evner og hele lymfe-systemet til at slippe af med toksiner og oxidativ stress. Sidstnævnte sættes ofte i forbindelse med udviklingen af flere sygdomstilstande, herunder kræft, hjerte- karsygdomme, grå stær og diabetes.

Ud over at en ProfilTrim Wrap behandling i sig selv er fedtreducerede, så har den en betydelig effekt på kroppens almentilstand, da den dybdegående varme giver en intens påvirkning af kroppen, som derved sætter gang i en række forskellige processer.

Metode

En specielt udviklet proces hvor du først påføres nogle naturlige cremer der virker afgiftende, udrensende og desuden opstrammende på huden. Herefter lægges du ind i et infrarødt varmetæppe, hvor man ligger dejligt afslappet og forbrænder 6-900 kcl under hver behandling. Man bliver meget varm, og derfor anbefaler vi, at du medbringer ekstra sæt undertøj / badetøj, samt et badehåndklæde.

Formål

For at sikre de bedste slankeresultater er det vigtigt, at kroppen afgiftes (detox behandling) ved at aktivere hele lymfesystemet og øge cirkulationen i vævet. Denne behandling sætter ekstra gang i forbrændingen, aktiverer lymferne og løsner affaldsstoffer, og vil typisk blive anbefalet forud for en ProfilTrim® Laser-Lipo behandling.

Desuden har processen en særdeles gavnlig og lindrende effekt på forskellige lidelser som muskel-infiltrationer, gigt, migræne, fibromyalgi, ledsmerter med mere, så metoden anbefales derfor også til medlemmer, som ikke har vægtproblemer, men blot ønsker en total afslapning, som løsner og gør godt helt ind til knoglerne.

Til sidst skal det fremhæves, at den helt fantastiske afslappende effekt en sådan behandling har, giver en utrolig afstressende oplevelse, der gør godt for både krop og sjæl.

Copyright © 2022 - TopMotion