TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopMotion ProfilTrim

Den intelligente slankemetode med Lipo Laser.

Laserteknikken kommer nu også overvægtige til hjælp med en banebrydende ny behandlingsform, der uden kirurgiske indgreb fører til bemærkelses-værdige resultater. Med Lipo Laser påvirkes fedtcellerne i kroppen, og opløses til vand, frie fedtsyrer og glycerol, der derefter på naturens egen måde drænes ud af kroppen som affaldsstoffer.

Hver behandling bør fortrinsvis efterfølges af solotræning eller TopMotion styrketræning, for at fremme dræningsprocessen, og derfor er det et helt naturligt supplement til TopMotions træningsform. Først en ProfilTrim® LASER LIPO behandling og derefter den sædvanlige træning, - og du kan fortsætte din dagligdag en time efter.

Allerede efter få behandlinger vil du se bemærkelsesværdige resultater, men efter 8 behandlinger vil du normalt være reduceret 2 tøjstørrelser eller mere. Helt smertefrit, diskret og uden fravær, kan du opnå resultater, der tidligere kun var ønsketænkning. Modsat ved hård træning og diæter, hvor det kan være svært at få ram på de ønskede områder, så kan du her figurforme, og selektivt fjerne ”velfærds-dellerne" som for eksempel "dansehåndtag", topmave, dobbelthage og runde lår.

Metoden er de seneste år med stor succes udbredt i England og USA, og har også disse landes godkendelse fra sundhedsmyndighederne. Det er kostbart udstyr og kræver en oplæring, men er i øvrigt helt ufarligt at bruge. Dog kan vi eksempelvis ikke tilbyde Lipo Laser til gravide, diabetes- og kræftpatienter, samt folk med pacemaker, at blive behandlet.

I TopMotion er vi stolte af, at vi var blandt de allerførste i Danmark, der tilbød denne figurformnings behandling som Lipo Laser, og vi har anskaffet det nyeste og markedets bedste laser slankebehandlingsudstyr. Flere hundrede behandlinger har allerede givet fantastiske resultater, og vore medlemmer er begejstret, så vi er klar til at modtage endnu flere, der ønsker sig en slankere profil.

TopMotion tilbyder forskellige slags ProfilTrim® behandlinger, for at sikre de bedste resultater. Visse typer fedt er nemlig sværere at få bugt med end andre, og en afgiftning af hele kroppen forud for et behandlingsforløb, forbedrer resultaterne betydeligt.

Lipo Laser er en sikker vej til vægttab
Lipo Laser er en sikker vej til vægttab
Før og efter eksempel på Lipo Laser behandling
Før og efter eksempel på Lipo Laser behandling

Min erfaring med ProfilTrim er absolut positiv. Over knapt et år har jeg fået 3 x 8 Laserbehandlinger på maveregionen, og har tabt ca. 10 kg og 8-10 cm i livvidden. Jeg fulgte de råd jeg fik, og kan efter endnu et år konstatere, at jeg har opnået et varigt vægttab.

                                                              En glad anonym.

I-lipo findes nu hos TopMotion


TopMotion har gennemgået uddannelsen hos Englands førende producent på markedet for LIPO LASER slankemaskiner, og er blevet forhandler i Danmark af udstyret fra Strawberry - LASER LIPO ltd, som er det hurtigst voksende navn indenfor laserbaseret slankebehandling.

 

OBS. Vi gør opmærksom på, at TopMotion har Copyright på alle tekster i denne web-side, og at overtrædelse vil blive retsforfulgt i henhold til loven om ophavsret.

Priser for ProfilTrim Laser

1  ProfilTrim Laser behandling     kr.    700,-
4 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 1.975,-
8 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 3.675,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Priser for ProfilTrim Wrap

1  ProfilTrim Wrap behandling    kr.    850,-
4 ProfilTrim Wrap behandlinger kr. 2.800,-
8 ProfilTrim Wrap behandlinger kr. 5.200,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Vil du vide mere om ...

ProfilTrim

SOS - Spørgsmål Og Svar...

ProfilTrim

Copyright © 2022 - TopMotion