TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopMotion TopTest

Professionel analyse.

TopTesten er smertefri og tager kun få minutter at udføre. Den måler blandt andet din krops muskelmasse og fedtprocent.

Som medlem i TopMotion har du allerede gjort op med dig selv, at du må gøre noget for at vedligeholde eller forbedre dit helbred, og på den måde øge din livskvalitet ved at være i bedre form. Samtidig nedsætter du risikoen for at blive ramt af en af de mest kendte livsstilssygdomme som for eksempel forhøjet blodtryk, diabetes 2 eller hjerte-kar-sygdomme.

Følg resultatet af dine anstrengelser
Træningen i TopMotion er unik, og for at du selv kan følge den positive udvikling, har vi i hvert center opstillet en avanceret analysevægt, der i præcise tal kan fortælle, hvad du opnår ved denne træning. Analysevægten kommer fra verdens førende producent på området, og sådanne målinger er anerkendt både i lægekredse og blandt forskere verden over.

Tal eventuelt med din læge om resultaterne
Da måleresultaterne samtidig giver dig indikationer for, hvad du kan eller bør gøre for yderligere at forbedre din helbredsmæssige situation, anbefaler vi derfor altid, at du ved lejlighed taler med din egen læge herom, hvis der er forhold du ønsker nærmere belyst.  

TopMotion kan således ikke tage ansvar for en lægefaglig tolkning af måleresultaterne, og TopTest’en er et tilbud, som du frit kan fravælge, idet vi ikke har nogen intension om at forstærke en eventuel dårlig samvittighed. Vores hensigt er alene at give dig en motivation for din fortsatte træning, så du kan følge resultatet af dine anstrengelser, og måske få idéer til en endnu bedre livskvalitet. Bliv medlem her.

Start hvert træningsforløb med en TopTest
Målingen er inkluderet i prisen for en startpakke, og herefter for hver gang, du indleder 10 træningsgange. Ønsker du herudover at få foretaget målinger skal det aftales i forvejen, og prisen er kr. 300,- pr. gang. Alle målinger gemmes i vores database, og du kan med din adgangskode altid se og printe dem fra skærmen.

Desuden får du tilbudt TopTesten ved hvert ProfilTrim behandlingsforløb, således at du bliver målt før den første behandling, og før den sidste behandling i forløbet, - så der kan foretages en sammenligning.

Målingerne viser dit BMI og BMR-tal, fedtprocent, fedtvævsmasse, den fedtfrie masse og kroppens vandindhold, - opdelt på arme og ben, samt maveregionen.  Du får naturligvis en forklaring på tallene, men den første måling er mindre interessant end de følgende, hvor du kan se udviklingen. Alligevel må du nok forvente at blive overrasket, men dog ikke drage forhastede beslutninger, da man skal lære sig at læse tallene.

Priser for TopMotion TopTest

Når du bliver medlem i TopMotion og påbegynder StyrkeTrim, får du gratis en TopTest. Det samme gælder når du indleder et behandlingsforløb i ProfilTrim, KalorieTrim eller TopCare.

BLIV MEDLEM

Priser for TopMotion TopTest

Hvis du ud over de gratis TopTest ønsker flere gange, beregner vi os kr. 300,00 pr. test.

Copyright © 2022 - TopMotion