TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopMotion TopScan

Hårmineral analyse.

En scanning af nogle få nakkehår fortæller hvordan du har det,
og afslører, om din krop mangler vitaminer eller mineraler,
 - intet hokus pokus, men ren og skær kemi.

Vitaminer og mineraler er nødvendige for at holde alle kroppens funktioner i gang. Mangel på et enkelt vitamin eller mineral, kan bringe kroppen ud af balance, og dermed forstyrre resultatet af den træning eller behandling, du har besluttet dig for.

En TopScan Hårmineral-analyse er en faktuel måling af din krops status for vitaminer, mineraler, antioxidanter og tungmetaller, samt en måling af de vigtige essentielle fedtsyrer. Analysen bygger på det faktum, at håret er et udskillelsesorgan, og at det, som er optaget og lukket inde i et hårstrå – tilført via blodbanen, vil forblive i håret til det bliver afstødt. Mineralerne optages i hårstrået og indlejres under hærdningen (også kaldet keratinisering), og indholdet vil derefter kun ændre sig via eventuelt udefra kommende forurening som støv, vand, hårfarve eller andre hårbehandlinger.

Prøven foretages, ved med en pincet, at udtage 3-4 hår/hårsække fra nakken, fordi de her er de mest ”friske” hår, og det er de inderste 3 cm af håret – tættest på hovedbunden - der bruges, da det er selve hårrødderne som scannes.
Testen giver et detaljeret resultat af omsætningen af elementer som vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, antioxydanter, aminosyrer, toxiner, candida svamp, virus, parasitter, bakterier, madvarer som din krop reagerer negativt på, samt elektromagnetiske felter og smog, som du bliver udsat for til dagligt. Hårmineral-analysen giver desuden et præcist billede af mineral- og tungmetal niveauer og viser resultatet af de seneste 3 måneder.

Det samlede billede vil, ud over disse mange informationer, også vise de mønstre der har ført til, hvor den pågældende person befinder sig i sit liv. Det påvises, om et eventuelt underskud af vigtige mineraler skyldes en kost der ikke er lødig nok på mineralsiden, ligesom for lidt indtag kan kompromittere mave-tarmkanalen på grund af allergier, svampe, forkert bakterieflora eller måske nedsat mavesyre / galdeproduktion.

Håret er en levende del af kroppen og afspejler vores helbredstilstand.

TopScan Plus Hårmineral-analyse
Vi har afsat en time til analysen, og den indledes med at vi udtager hårprøven, som scannes. Derefter tager vi en TopTest (læs mere her), som bl.a. viser din vægt, BMI, fedtprocent, fedtfri kropsmasse og meget mere. Herefter får du en personlig samtale med Gosia, som er vores diætist og ekspert på området. Ud fra de foreliggende resultater, forklarer hun og anbefaler hvad du skal spise, gøre eller undlade at gøre, helt ud fra dit eget ønske om, hvilken mål du sætter dig.
Analysen indeholder 3 skemaer, hvor du hver måned kan følge op på, hvad du måtte have oplevet som ændringer, og hvis du gentager analysen efter 3 måneder, kan du med sikkerhed konstatere, om dine bestræbelser har givet det ønskede resultat. Ved den opfølgende analyse, behøver du ikke en konsultation, men blot bestille en TopScan uden konsultation.

Hårmineral-analyser benyttes af læger, tandlæger og andre professionelle behandlere til at kortlægge ubalancer og forgiftninger i kroppen, og er i særdeleshed udbredt indenfor elite-sporten.
Læs eventuelt mere om analysen på www.cell-wellbeing.com
Rapporten sendes direkte til TopMotion’s  system, og du modtager automatisk besked når du kan se den på web-siden under dit private login. Her gemmes den i op til 2 år.
For at undgå, at dit navn og din mailadresse figurerer i en international database har vi i TopMotion besluttet, alene at benytte medlemsnummeret som ID på rapporterne, samt vores egen mailadresse.

Copyright © 2022 - TopMotion