TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopMotion Træner/Behandler

 Personlig træner Mai-Britt Viby

TopMotion har eksisteret siden 2008 i den form du nu kender det. Siden starten er der koblet forskellige aktiviteter på konceptet, og det ændrer sig hele tiden. Det er nødvendigt for at følge med tiden.

Senest har vi introduceret den helt revolutionerende, og fuldstændig smertefri behandling for fjernelse af dobbelthager og kalkunhals, - med blot nogle få behandlinger.

Mai-Britt tilbyder følgende behandlinger:

  • StyrkeTrim
  • ProfilTrim Laser
  • ProfilTrim Wrap
  • ProfilTrim Facelift

TopMotion

Selvom vi løbende følger med tiden, så er TopMotion’s særkende, at vi fastholder de gamle dyder, og vores brugere værdsætter i høj grad den stabilitet og kontinuitet der ligger i det. TopMotion er det sted hvor man kan træne eller blive behandlet med høj grad af diskretion, fordi der er tale om 1:1 personlig træning / behandling, hvor man altid er alene med instruktøren/ behandleren. Vi værdsætter desuden, at der er en rolig atmosfære uden telefoner og andet som kunne forvirre / stresse. I TopMotion kan man lade roen sænke sig og koncentrere sig om det, det handler om, - nemlig dit personlige velvære.

Det er ambitionen, at føre TopMotion videre i det univers, hvor man forebygger og helbreder, lindrer smerter og fjerner skavanker, som alt for ofte er opgivet af andre institutioner eller instanser.

”For os tæller det ikke hvordan du ser ud, når du kommer, men hvordan du har det, når du går”.

Mai-Britt Viby
Personlig træner / Indehaver

StyrkeTrim

For mig har denne træningsform betydet et helt andet liv. I 2005 sagde ryggen stop, og efter 1½ års sygefravær måtte jeg finde andet arbejde. Scanningen viste, at jeg havde forstadiet til 2 diskusprolapser. Jeg blev personlig træner, og få uger efter, at jeg selv begyndte at træne forsvandt smerterne. Lige siden har jeg trænet hver uge i kun 20 minutter, og ikke oplevet ondt i ryggen.

Lægerne frarådede mig dengang at få børn, da ryggen ikke ville kunne holde til en graviditet, men jeg har nu 2 børn fra 2011 og 2014, og det kunne ryggen klare, som følge af min træning. At mavemusklen ikke ville gro sammen igen er en anden historie, men selv er jeg derfor det bedste eksempel på, at man ikke bare skal acceptere et liv med ondt i ryggen, - eller andre steder.

Jeg har nu gennem alle årene givet personlig træning til hundredvis af medlemmer og hjulpet dem til et bedre liv, og hver uge bringer nye solstrålehistorier.

ProfilTrim® Laser slankebehandling

I 2013 introducerede vi i TopMotion den helt nye laserbaserede slankebehandling, som smertefrit fjerner overflødige kilo fra mave, hofter, lår eller arme. Jeg blev uddannet i UK hos producenten, og har i årenes løb fjernet adskillige kilo fra vores medlemmer.
Allerede dengang så vi de første prototyper til FaceLift behandlingen, som det dog skulle tage mere end 4 år at få godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder.

ProfilTrim® Wrap Detox behandling

Dette er en speciel behandling, hvor man lægges ind i et infrarødt varmetæppe, og medens man ligger dejligt afslappet, forbrændes 6-900 kcal. under hver behandling.

Desuden har processen en særdeles gavnlig og lindrende effekt på forskellige lidelser som muskel-infiltrationer, gigt, migræne, fibromyalgi, ledsmerter med mere, så metoden anbefales derfor også til medlemmer, som ikke har vægtproblemer, men blot ønsker en total afslapning, der løsner og gør godt helt ind til knoglerne.

ProfilTrim® FaceLift behandling

Igen som den første og eneste i Danmark, introducerede vi den helt nye FaceLift behandling som er en kombination af laser og ultralyds-behandling. Efter min uddannelse hos producenten i UK og efterfølgende uddannelse af personalet forestået af deres ekspert, er vi nu klar til at give denne unikke behandling i TopMotion.

Information

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme, med de forskellige behandlingsformer, men i topmotion anbefaler vi primært behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.


 

 

Priser for TopMotion StyrkeTrim

1   StyrkeTrim træningsgang       Kr.     175,oo

5   StyrkeTrim træningsgange     Kr.     825,oo

10 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 1.400,oo

25 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 3.125,oo

50 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 5.750,oo 

BLIV MEDLEM

Kontingent

For at kunne træne StyrkeTrim skal du betale et månedligt kontingent på kr. 450,-.

Du tilmeldes via din bank en automatisk overførsel på månedsbasis.

Læs mere her

Priser for ProfilTrim Laser

1  ProfilTrim Laser behandling     kr.    700,-
4 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 1.975,-
8 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 3.675,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Priser for ProfilTrim Wrap

1  ProfilTrim Wrap behandling    kr.    850,-
4 ProfilTrim Wrap behandlinger kr. 2.800,-
8 ProfilTrim Wrap behandlinger kr. 5.200,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Priser for ProfilTrim FaceLift

1 Behandling á 50 min.   kr.  2550,-
2 Behandlinger á 50 min.   kr.  4800,-
4 Behandlinger á 50 min.   kr.  8800,-


BLIV MEDLEM

Copyright © 2022 - TopMotion