TopCare Kranio Sakral Terapi

Blid og dybdegående behandling.

Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybtgående behandlingsform, hvor terapeuten diagnosticerer klientens problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingsformen udspringer fra en osteopatisk (manuel medicinsk) metode, der har dokumenteret en bevægelighed mellem kranieknoglerne. Disse opdagelser førte til skabelsen af en række teknikker, som blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Behandlingen går ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvens nerve, der muliggør en dyb, varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter til hvirvlerne.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, som har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Kranio-Sakral terapi systemet er med til at støtte fysisk op om hjernen og rygmarvens nerver. Hjernevæsken fungerer som en hydraulisk støddæmper som beskytter hjernen, men den er også nødvendig for, at hjernecellerne kan få næring og udskille affaldsstoffer.

Kranio-Sakral terapi hjælper desuden kroppen til en bedre holdning, og medvirker til en reduktion af smerter.

Kranio-Sakral Terapi kan have en gavnlig virkning på flere lidelser som f.eks.:

Hovedpine/migræne Piskesmæld

  • Stress
  • Angst
  • Muskelspændinger
  • Ryg- og nakkesmerter
  • Bækkenløsning
  • Udbrændthed
  • Svimmelhed
  • Kæbespændinger

Kranio-Sakral terapi har sit eget kredsløb, som kan sammenlignes med hjertet, som har sit kredsløb.Hvor hjertet har ca 60-70 slag i minuttet, har KST 8-12 slag i minuttet

Kranio-Sakral terapi kan anvendes til mange flere lidelser og problemer, f.eks. menes det, at behandlingen kan hjælpe ordblinde til at læse, da nogle forskere mener, at ordblindhed skyldes nedsat blodcirkulation i den del af hjernen, hvor man bearbejder visuelt input fra øjnene. Kranio-Sakral terapi menes også at kunne forbedre bid-funktion, samt regulere tændernes placering, ved at give kæben mulighed for at komme på plads.

Tal med vores behandlere, hvis du er usikker på, om denne behandlingsform kan hjælpe i dit tilfælde.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Kranio Sakral Terapi, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Kranio-Sakral behandlere

Priser for TopCare KST

1 Behandling á 25 min.   kr.  300,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  500,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion