TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopCare Behandler

 Fysioterapeut og Manager
Helena  Lützhøft Bendtsen

Har været personlig træner i TopMotion siden 2017, og har i denne periode uddannet sig som fysioterapeut. Denne viden kombineret med hendes træningserfaring betyder, at hun ved hvad der skal til, for at du kan opnå dine resultater, og giver gerne råd og vejledning omkring kroppens fysiologiske virke i din træning. 

Helena tilbyder følgende behandlingsformer:

  • Fysioterapi
  • StyrkeTrim
  • Massage
  • ProfilTrim Laser
  • ProfilTrim FaceLift

Fysioterapi
Som fysioterapeut har Helena opbygget en bred viden inden for kroppens struktur, funktion og hensigtsmæssige bevægemønstre, hvorfor hun er i stand til at genoprette optimal bevægelses- og kropsfunktion. Hun har en holistisk tilgang til den fysioterapeutiske undersøgelse og behandling, hvorfor både det fysiske, psykiske og sociale aspekt vil tilgodeses i et undersøgelses- og behandlingsforløb.

Helena lægger vægt på en grundig undersøgelse, da hun bestræber sig på at finde den absolutte årsag til problematikken. På den måde kan hun på bedste vis udarbejde et specifikt behandlingsforløb, vejlede om hensigtsmæssige bevægelsesstrategier og forebygge, at problematikken skulle genopstå. Hun har en rolig og nysgerrig tilgang til hver enkelte klient, og giver sig tid til at lytte og sætte sig ind i den enkeltes situation og ønske. Har du således brug for en dygtig fysioterapeut, der kan udføre en skræddersyet behandling målrettet din problematik, vil Helena med glæde byde dig velkommen hos TopMotion.

StyrkeTrim 
Alle personlige trænere i TopMotion har gennemgået vores interne uddannelse, da ingen andre

kan tilbyde træning i tilsvarende maskiner. Da belastningerne er væsentlig anderledes end i almindelige træningsmaskiner, er det derfor vigtigt, at vore instruktører også har et indgående kendskab til kroppens anatomi, samt forekommende sygdomme og skader.

Massage
Helena har tilegnet sig en del erfaring med manuel massage-behandling, hvor hun, med sin fysioterapeutiske baggrund, er dygtig til at undersøge kroppens væv, og derfra planlægge et behandlingsforløb. Et behandlingsforløb som specifikt er målrettet din problematik, og hvor dine behov er i fokus.

ProfilTrim Laser

Træning, øvelser og behandlinger er alle virkemidler for at du opnår forøget velvære, ro og balance i tilværelsen. Laserbaseret slankebehandling kan også indgå, som en del af den helhed du søger, hvis du selv føler, at der sidder lidt for mange kilo på de forkerte steder. Tal med Helena om denne mulighed, og hvad der skal til.

ProfilTrim® FaceLift behandling

Som den første og eneste i Danmark, introducerede vi den helt nye FaceLift behandling som er en kombination af laser og ultralyds-behandling. Nu kan vi fjerne dobbelthager og kalkunhals, - helt uden smerter. Tal med Helena om denne mulighed, og hvad der skal til.

Information

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme, med de forskellige behandlingsformer, men i topmotion anbefaler vi primært behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.


 

Priser for TopCare Fysioterapi

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

Første behandling á 50 min.   kr.  350,- 


BOOK TID

Priser for TopCare behandlinger (de fleste)

1 Behandling á 25 min.   kr.  300,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  500,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

 

Priser for TopMotion StyrkeTrim

1   StyrkeTrim træningsgang       Kr.     175,oo

5   StyrkeTrim træningsgange     Kr.     825,oo

10 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 1.400,oo

25 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 3.125,oo

50 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 5.750,oo 

BLIV MEDLEM

Kontingent

For at kunne træne StyrkeTrim skal du betale et månedligt kontingent på kr. 450,-.

Du tilmeldes via din bank en automatisk overførsel på månedsbasis.

Læs mere her

Priser for ProfilTrim Laser

1  ProfilTrim Laser behandling     kr.    700,-
4 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 1.975,-
8 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 3.675,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Priser for ProfilTrim FaceLift

1 Behandling á 50 min.   kr.  2550,-
2 Behandlinger á 50 min.   kr.  4800,-
4 Behandlinger á 50 min.   kr.  8800,-


BLIV MEDLEM

Copyright © 2022 - TopMotion