TopCare Massage

- hvis du vil være god ved dig selv ...

TopCare Massage

Hvis du virkelig vil være god ved dig selv, så kan den professionelle fysiurgiske massage behandling være måden. Denne type behandling er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, - knogler, muskler, sener og ledbånd.

Det er således en lægefaglig korrekt måde at massere på, for at behandle lidelse og skavanker i bevægelsesapparatet.

Den fysiurgiske massage resulterer i mange positive virkninger, og som eksempler kan nævnes:

  • Der opnås en varmeeffekt ved den friktion der opstår, når fingre og hænder gnides og presses mod huden, samt forskydningen af de enkelte vævslag mod hinanden. Hermed øges blodtilstrømningen til de enkelte skadede væv.
  • Normale strækøvelser rammer kun de korteste muskelfibre, medens behandleren derimod kan udstrække de enkelte grupper af muskelfibre, især i de overbelastede strukturer, som eksempelvis myoser, muskelstrenge og sener.
  • For de fleste er det nok den smertelindrende effekt som betyder mest. Ensidigt og belastende arbejde, dårlig kropsholdning, forkert teknik ved sportsudøvelse og lignende kan betyde, at bindevævet i muskler og senevæv trækker sig sammen og fortykkes. Det kan afhjælpes med en god gang massage.

Fysiurgisk massage kan hjælpe på mange ting, herunder:

  • Lindre / afhjælpe smerter i nakke og skuldre
  • Løsne op for anspændte muskler 
  • Fjerne smerter i bevægelsesapparatet
  • Afhjælpe og fjerne infiltrationer og myoser
  • Generelt forbedre den fysiske velvære

Behandlingen

Du modtager behandlingen i det særlige lokale for vore alternative behandlinger, og når du indleder et behandlingsforløb, får du udleveret 2 stk. håndklæder, samt en taske til af medbringe dem i, hver gang du kommer. Dette gør vi af både praktiske og hygiejniske grunde, da du selv vasker efter behov, og på den måde sparer på miljøet.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Fusiurgisk Massage, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Priser for TopCare Massage

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  600,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion