TopCare Fysioterapi

- hvis du vil være god ved dig selv ...

TopCare Fysioterapi

Fysioterapeuterne hos TopMotion undersøger og behandler alle typer af skader, uanset hvordan de er opstået. Vi behandler en bred vifte af befolkningen, lige fra almindelige motionister til ambitiøse sportsfolk eller dem, som ønsker at opnå en sundere livsstil. Mange af vores klienter ønsker behandling, fordi de oplever smerte i hverdagen eller under / efter sport.

I undersøgelsen udføres forskellige objektive og subjektive målinger, hvor formålet er at skabe det rette grundlag for din behandling, samt muligheden for at måle en effekt af din fremgang. 

Det sidste led i undersøgelsen består i, at der i fællesskab udarbejdes en realistisk og individuelt tilpasset plan, hvor en klar målsætning er inkluderet. Denne plan danner grundlaget for et succesfuldt behandlingsforløb for dig.

Behandling og genoptræning

I behandlingen lægger vi stor vægt på, at en aktiv tilgang skaber de bedste forudsætninger for, at skaden eller smerten forsvinder og forbliver væk. Derfor spiller genoptræningen en stor rolle.

I genoptræningen lægges et stort fokus på kvalitet af udførelse i den enkelte øvelse, hvorunder frekvens, belastning og hastighed af den enkelte øvelse er helt centralt.

Efterfølgende kan du eventuelt fortsætte på et vedligeholdende og sundhedsfremmende træningsforløb i TopMotion’s personlige træning StyrkeTrim, eller hvis du foretrækker at komme på hold i Yoga-Trim her i centret.

Behandlingsforløbets varighed afhænger helt af den smerteproblematik, du kommer med. 

Inden behandlingsforløbet afsluttes, vil vi sammen gennemgå en opfølgende undersøgelse, som skal sikre, at du kan vende tilbage til normal fysisk arbejdsfunktion, med mindst mulig risiko for, at problemet genopstår. Du får nogle anbefalinger til, hvordan du kan vedligeholde din forbedrede tilstand, og hvordan du kan fortsætte med at træne på egen hånd for at skabe en sundhedsfremmende livsstil.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Fysioterapi, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Behandlere

 

 

Priser for TopCare Fysioterapi

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

Første behandling á 50 min.   kr.  350,- 


BOOK TID

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BOOK TID

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion