TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopCare Behandler

Fysioterapeut og Manager
Frederik  Mangaard Dobel

Under sin uddannelse som fysioterapeut, har han siden 2017 været ansat i TopMotion. Den fysioterapeutiske baggrund og træningsmæssige erfaring betyder, at Frederik har et skarpt øje for at finde nøglen til at rykke dig fremad ved alle træningspas, – uanset forudsætninger og eventuelle skader.

”Fokuseret, motiveret og effektiv træning, der udfordrer dig, vil udvikle dig”

Frederik tilbyder følgende behandlingsformer: 

  • StyrkeTrim
  • YogaTrim
  • Fysioterapi
  • Massage
  • ProfilTrim Laser
  • ProfilTrim FaceLift

StyrkeTrim

Alle personlige trænere i TopMotion har gennemgået vores interne uddannelse, da ingen andre kan tilbyde træning i tilsvarende maskiner. Da belastningerne er væsentlig anderledes end i almindelige træningsmaskiner, er det derfor vigtigt, at vore instruktører også har et indgående kendskab til kroppens anatomi, samt forekommende sygdomme og skader.

For Frederik betyder StyrkeTrim, at hver eneste træningsgang har fokus på, hvem det er der træner. Frederik sikrer sig, at du får så meget ud af træningen som muligt, ved at have fokus på kvaliteten af hver gentagelse. ”Hellere lave én god gentagelse, end ti dårlige”. Frederik har fokuserer på, at træningen skal passe til individet, så den individuelle kropsbygning og anatomi ikke er i vejen for at yde ens bedste.

YogaTrim

Frederik erhvervede i 2017 uddannelsen som instruktør i træ-ningsformen Bodyflow, som er udviklet af Les Mills. Det er en kombinationstræningsform mellem yoga, tai-chi og pilates, hvor man træner helekroppen i smidighed, styrke og bevægelse. Som instruktør har Frederik opnået betydelig erfaring i at planlægge og instruere holdtræning til musik, med særligt fokus på at motivere den enkelte deltager til at træne inden for egne fysiske rammer. 

Fysioterapi

Igennem sin uddannelse har Frederik tilegnet sig erfaring med fysioterapeutisk undersøgelse og behandling. Behandlingen tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse af dig og dine smerter/skader, og består ofte af samtale og fysisk undersøgelse af kroppens funktioner. Undersøgelsen vil dermed danne grundlag for en specifik og målrettet behandling, hvor du er i fokus.

Massage
Som fysioterapeut har man de bedste forudsætninger for at udføre en korrekt massage, og den forudgående undersøgelse, som skal danne grundlag for en specifik og målrettet behandling.

ProfilTrim® FaceLift behandling

Som den første og eneste i Danmark, introducerede vi den helt nye FaceLift behandling som er en kombination af laser og ultralyds-behandling. Nu kan vi fjerne dobbelthager og kalkunhals, - helt uden smerter. Tal med Helena om denne mulighed, og hvad der skal til.

ProfilTrim Laser

Træning, øvelser og behandlinger er alle virkemidler for at du opnår forøget velvære, ro og balance i tilværelsen. Laserbaseret slankebehandling kan også indgå, som en del af den helhed du søger, hvis du selv føler, at der sidder lidt for mange kilo på de forkerte steder. Tal med Helena om denne mulighed, og hvad der skal til.

Information

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme, med de forskellige behandlingsformer, men i topmotion anbefaler vi primært behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.


 

Priser for TopCare Fysioterapi

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

Første behandling á 50 min.   kr.  350,- 


BOOK TID

Priser for TopCare behandlinger (de fleste)

1 Behandling á 25 min.   kr.  300,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  500,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

 

Priser for TopMotion StyrkeTrim

1   StyrkeTrim træningsgang       Kr.     175,oo

5   StyrkeTrim træningsgange     Kr.     825,oo

10 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 1.400,oo

25 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 3.125,oo

50 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 5.750,oo 

BLIV MEDLEM

Kontingent

For at kunne træne StyrkeTrim skal du betale et månedligt kontingent på kr. 450,-.

Du tilmeldes via din bank en automatisk overførsel på månedsbasis.

Læs mere her

Priser for ProfilTrim Laser

1  ProfilTrim Laser behandling     kr.    700,-
4 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 1.975,-
8 ProfilTrim Laser behandlinger  kr. 3.675,-

Alle ProfilTrim behandlinger bør efterfølges af solotræning (gratis).

BLIV MEDLEM

Priser for ProfilTrim FaceLift

1 Behandling á 50 min.   kr.  2550,-
2 Behandlinger á 50 min.   kr.  4800,-
4 Behandlinger á 50 min.   kr.  8800,-


BLIV MEDLEM

Copyright © 2022 - TopMotion