TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

TopMotion StyrkeTrim

- toppen af motion, på den eksklusive måde ...

Hos TopMotion træner du med langsomme bevægelser med høj belastning. Efter et par minutter, når din krop ikke kan yde mere, beder din personlige træner dig om, at gå videre til næste maskine. Efter bare 20 minutter har du trænet nok for denne uge.

Vi vil naturligvis gøre alt for, at du føler dig velkommen og godt tilpas både før, under og efter hver træning. Vi opfatter det som et seriøst afbræk i din travle hverdag, så det er vores opgave, at du opnår den optimale træning på de 20 minutter det varer.Et typisk træningsforløb ser derfor således ud:

• Du ankommer præcist, - eller lidt før den bestilte tid, så du er omklædt og klar til tiden.

• Du finder selv en flaske gratis vand i køleren, og tager allerede nu de første mundfulde, så du ikke har behov for at drikke under træningen.

• Omklædningsrummene for Damer / Herrer er udstyret med et antal aflåselige garderobe-bokse, og her skifter du til løstsiddende træningstøj (eksempelvis T-shirt, shorts eller lignende, samt behagelige inde-sko), som du hver gang medbringer.

• Du aflåser boksen med dit tøj og eventuelle ejendele, medbringer nøgle og vand, og venter i forrummet, til du bliver hentet af din personlige træner.

• Træneren har nu allerede indstillet maskinerne efter dine senest opnåede resultater, og træningen påbegyndes i den første maskine.

• Din personlige træner følger dig i hele forløbet, noterer resultater og tager tid. Hver bevægelse skal tage 10 sekunder, først den ene vej, og så den anden, og du bliver opmuntret til at yde det optimale, - også selv om det kan mærkes…

• Skiftet til den næste maskine sker uden afbrydelser af nogen art, således at rytmen ikke brydes. Lokalets temperatur og de flytbare blæsere sikrer, at du ikke kommer til at svede.

• Når du har været igennem den 6. maskine, tager du din nøgle og din vandflaske, og går til omklædningen, - med mindre du forinden lige ønsker at booke en ny tid. Husk at drikke resten af vandet, og hvis du tager flasken med, håber vi, at du lægger den i sækken næste gang, da den indsamlede returpant går til fester for personalet.


Nedre ryg - dybere liggen-de lændemuskulatur...
Benpres - fra hoften og nedad...
Træk - biceps og øverste del af ryggen...
Brystpres - brystmuskel, triceps og skulder...
Mave - mavemuskulatur...
Nakke - nakkemuskulatur...

På mindre end ½ time har du således gennemført den træning, der er tilstrækkelig for den kommende uge, hvor dine muskler har behov for til at restituere sig. Det betyder dog ikke, at du behøver at afholde dig fra anden form for sport eller motion. TopMotion er netop også skadesforebyggende – uanset hvilken sport du dyrker ’ved siden af’.

Læs mere om hvordan TopTest'en hjælper med at måle din krops forbedringer her, og hvordan du med Paralleltræning kan spare op til 30 % af prisen.

Jeg har det meste af livet haft stillesiddende arbejde, og da jeg nu er pensioneret, er det fantastisk at opleve hvordan træningen virker positivt på min krop. Jeg har fået mere velvære og bevæger mig raskere end før. Jeg ser frem til hver uges træning, hvor alt er forberedt og bliver gennemført 100%. Min personlige træner giver mig tryghed.

                                                               Venligst Peter P.

 

Priser for TopMotion StyrkeTrim

1   StyrkeTrim træningsgang       Kr.     175,oo

5   StyrkeTrim træningsgange     Kr.     825,oo

10 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 1.400,oo

25 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 3.125,oo

50 StyrkeTrim træningsgange     Kr. 5.750,oo 

BLIV MEDLEM

Kontingent

For at kunne træne StyrkeTrim skal du betale et månedligt kontingent på kr. 450,-.

Du tilmeldes via din bank en automatisk overførsel på månedsbasis.

Læs mere her

Copyright © 2022 - TopMotion