TopCare Cupping

Der skelnes mellem to typer behandling.

TopCare Cupping

Cupping er en metode, hvor en hul genstand (koppen) sættes på huden og suges fast ved hjælp af undertryk. Cuppings primære opgave er at bevæge energien, øge lymfe- og blodkredsløbet, og dermed transportere affaldsstoffer og mælkesyre ud til Cupping udrensn Cupping ingsorganerne, som er lever og nyre.

Cupping er således en form for bindevævsmassage, som alene har til formål at øge blodgennem-strømningen i kroppens bindevæv.

Cuppings historie er måske ældre end akupunkturens og de første cupping-redskaber var horn fra dyr. Tidligere dannede man vakuum i kopperne ved en lille flamme, som fjerne ilten, medens man i dag benytte sugekopper eller en vakuum-pumpe. Ved stationær cupping sidder cuppen på samme sted under behandlingen, og undertrykket forstørrer væv og blodårer, så blodgennemstrømningen i kroppens muskler og væv øges, og dermed løsner affaldsstoffer. Ved en sådan bindevævs-massage udrenses kroppen for gamle og fastsiddende affaldsstoffer og ophobet væske i bindevævet, som derefter genvinder sin mere glatte og elastiske form.

Denne moderne cupping terapi er en super effektiv behandlingsform til behandling af bl.a.:

  • Hovedpine/migræne
  • Uro i benene/kramper/tunge ben
  • Rygsmerter/iskiassmerter/lændesmerter
  • Væskeophobninger (fx. hævede ben)
  • Muskelspændinger ved især skulder/nakken
  • Åreknuder (dårligt kredsløb)
  • Kolde fødder (dårligt kredsløb)
  • Appelsinhud (bulede lår)

Cupping kan nemt integreres med Akupunktur, zoneterapi, massage eller andre behandlings-former.

TopCare tilbyder 2 forskellige former for cupping

TKM-Cupping       – masserer og afslapper muskler

Muskel-Cupping  – styrker og øger muskelmassen.

 

 

TKM-Cupping

Denne type cupping (TKM-Traditionel kinesisk medicin) er mest egnet til punktvis muskel-massage for at afhjælpe smertesymptomer gennem afslapning af muskulaturen på f.eks myo-ser o. lign. Kan også kombineres med zoneterapi eller akupunktur. Bruges ofte til at forstærke og øge effekten af den anden behandling.

Muskel-Cupping

Muskel-Cupping har til formål at styrke og øge muskelmassen, og kan med fordel være et supplement til den ugentlige StyrkeTrim træning. Dette henvender sig især til idrætsudøvere eller andre, som har fysisk belastende arbejde / hobby.

Ved brug af musklerne i træning, frigøres affaldsstoffer og mælkesyre fra musklerne. Det er netop denne proces som gør, at man føler smerte efter træning.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Cupping, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Cupping behandlere

Priser for TopCare Cupping

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  600,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion