TopCare Body Self Development System

Kombineret fysisk og psykisk behandling.

TopCare Body Self Development System

Denne behandlingsform foregår på to niveauer, - både den fysiske massage og behandling af klientens tanker og følelser.

Formålet med BSDS er at lokalisere både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen, og samtidigt gøre klienten bevidst herom.

Det er en dansk behandlingsform, udviklet i 1950 af Erland Hartung, og er underlagt en konstant ud­vikling. BSDS er en dybdegående massage form, hvor der arbejdes i bindevævet, mod almindelig massage hvor man arbejder på huden. Med særlige teknikker, og  ånde­drætsteknik - frigøres led og muskelspændinger.

Under behandlingen spørges ind til klientens tanker og følelser, og grundtanken med denne behandlingsform er, på denne måde at få kroppen til selv at medvirke til at løsne fysiske spændinger. Ved behandling kommer man gennem hele kroppen, og med forskellige greb løsner fastlåste led.

 

BSDS er således en behandlingsform som afspænder fysiske spændinger. Når først de fysiske spændinger løsnes, kan der komme psykiske hændelser/oplevelser frem, som er fortrængt. Dette understreger, at det fysiske og psykiske er tæt forbundet til hinanden.

Ved behandlingen kan klienten derfor selv opleve hvilke tilstande, der bringer ubalance i kroppen, og derved blive i stand til aktivt at medvirke til sin egen helbredelsesproces. Behandlingen bringer kroppen i en tilstand, hvor hjernen bedre kan udsende sine signaler, og via meridiansystemet mv. bringe kroppen i balance.

Mange bruger ikke sin krop korrekt, og mennesker belastes i stigende grad af pres på arbejdet og i familien. Det giver spændinger, sygdomme og forskellige belastninger som stress og præstationsangst, der tærer på overskuddet.

Desuden må man ikke vise nervøsitet, vrede, sorg eller andre følelser, hvilket kan være årsag at man bliver indelukket. Med denne behandlingsform skabes der balance i kroppen mellem det fysiske og det psykiske. Dette betyder at gamle mønstre som skabte ubalance/sygdomme forsvinder, og der åbnes op for at klare disse udfordringer og komme tilbage i balance.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med BSDS, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Body Self Dev. behandlere

Priser for TopCare BSDS

 

1 Behandling á 50 min.   kr.  600,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

 

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Kontakt TopMotion

TopMotion

Firskovvej 23, 1. sal - 2800 Kgs. Lyngby
Telefontid 10-14.00 mandag-fredag
Telefon: 29 45 10 10
Email: mail@topmotion.dk

Åbningstider

Mandag  09.00 - 20.00
Tirsdag   08.00 - 20.00
Onsdag  08.00 - 20.00
Torsdag  08.00 - 20.00
Fredag    08.00 - 14.00
Lørdag    09.00 - 14.00
Søndag   09.00 - 12.00

Copyright © 2018 - TopMotion