TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

Job hos TopMotion

Et job hos TopMotion i vores center i Lyngby er en sund udfordring for dig, der gerne vil arbejde med mennesker og se resultater.

Kunne du tænke dig at blive instruktør, fungere som yoga-lærer eller behandler med vore slankebehandlingsmetoder, så send en mail til Mai-Britt Viby på  mbv(at)topmotion.dk.

Bliv en del af en succes ...

TopMotion Styrketræning er en succes som dagligt kan berette om den ene solstrålehistorie efter den anden, og derfor søger vi hele tiden nye instruktører, til vores interne uddannelse, dog fortrinsvis ansøgere med kendskab til kroppens anatomi som for eksempel fysioterapeut (eventuelt studerende).


TopMotion ProfilTrim slankehandlinger er en ny og revolutionerende behandlingsmetode, hvortil vi søger sundhedsuddannet personale, der vil være med i succesen.


TopMotion Yoga for de kræsne, forudsætter dygtige lærere, og vi stiller som krav, at du har gennemgået den anerkendte 2-årige uddannelse som yogalærer.

Hvem, hvad, hvornår…
Som medarbejder i TopMotion har du mulighed for at vælge hel- eller deltids arbejde, og da vi normalt har åbent fra 8.00 til 20.00 de fleste af ugens dage, kan du således få et meget fleksibelt job.

Send din ansøgning – gerne med dit CV og angivelse af, hvilken aktivitet du kunne ønske at arbejde med til mbv(at)topmotion.dk. Du er også velkommen til at ringe på 2945 1010, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Mai-Britt Viby

Licenstager
Har du lyst til at blive herre i eget hus, så har vi udarbejdet et fuldstændigt og bæredygtigt forretningskoncept til kommende licenstagere. Kontakt mig og hør nærmere.

Copyright © 2022 - TopMotion