TopCare Akupunktur

Præcisionsbehandling med nåle.

TopCare Akupunktur

Akupunktur har sin oprindelse i Kina og bygger på den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), som hævdes at være skabt ca. 2.500 år f.Kr. I behandlingen anvendes sterile engangsnåle, som sættes i de mere end 365 punkter på kroppen, som hver har sin betydning.

Princippet i behandlingen er, at akupunktøren ind­sætter tynde nåle i bestemte punkter, for at forebygge eller behandle bestemte syg­domme / ubalancemønstre. Derved genoprettes krop­pens normale energibalance. Verdensorganisationen WHO anbefaler akupunktur til smertebehandling.

Det er omkring 50 år siden, at man i nogle kinesiske grave fandt nogle ma­nuskripter der beskrev den kinesiske medicinlære (TKM), samt nogle behandlingsformer, der blev brugt den­gang for ca. 2.500 år f.Kr.

Akupunktur blev dog først beskrevet som egentlig behandlingsform i året 90 f.Kr., som regnes for at være aku-punkturens oprindelse som behandlingsform. Det var i 1970-erne, at akupunktur for alvor slog igennem i Ve-sten, og læger, som havde set og oplevet akupunkturens mirakuløse virkning, vendte begejstret hjem, og for-midlede denne viden til offentligheden. I dag er akupunktur en fast bestanddel af den alternative behandling, men er gradvist også på vej ind i det etablerede behandlersystem, og mere end hver 4. dansker har modtaget denne behandlingsform.

Klassisk akupunktur anvendes typisk til behandling mod:

  • Kroniske nakkesmerter
  • Migræne
  • Skulderstivhed
  • Smerter i ryg eller bækken
  • Smerter ved leddegigt

Du vil blive overrasket over hvilke resultater du vil opleve, og allerede efter den første behandling vil du fornemme, om akupunktur opfylder dine forventninger, så book en ”Måske-behandling” til ½ pris, så du kan beslutte, om du vil fortsætte.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Akupunktur, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Akupunktur behandlere

Priser for TopCare Akupunktur

1 Behandling á 25 min.   kr.  350,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  600,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Copyright © 2022 - TopMotion