TopCare Bowtech®

Dynamisk system af muskel- og bindevævsterapi.

TopCare Bowtech

Bowtech er et dynamisk system af muskel- og bindevævsterapi, der er medvirker til at afbalancerer kroppen, så den har mulighed for at helbrede sig selv. Bowtech er en kropsterapi, som på en blid, enkel og effektiv måde aktiverer kroppens selv-helbredende kræfter. Når kroppens balance genoprettes, opleves et øget velvære og en dyb afslappethed.

I modsætning til andre manuelle behandlingsformer, hvor behandleren/terapeuten påfører klientens krop korrektioner, giver Bowtech-teknikken kroppen mulighed for at genvinde sin egen balance med minimal påvirkning fra terapeuten. Grebene udløser et vibrationsmønster, der stimulerer hormon- og nervesystemet til at arbejde hen imod kroppens naturlige balance.

Hvordan foregår en behandling?

En Bowtech-behandling starter altid med en afbalancering af hele kroppen, da det hjælper på 70 % af alle ubalancer. Ved efterfølgende behandlinger vælges specifikke procedurer, som er målrettet mod det aktuelle problem. Behandlingen foregår oftest på en briks, men kan også udføres i en almindelig stol. Behandlingen foretages gennem tyndt tøj eller på den bare hud. Behandlingen foregår ved en række præcise bevægelser (små lette tryk) på specifikke punkter på kroppen, også kaldet Bowtech-greb. Ved disse greb løsnes muskelspændingerne, hvor bindevæv og muskelhinder blødgøres, og blodtilførslen til kroppen renses for affaldsstoffer. Der er hyppige og vigtige pauser mellem hver grebsrække (hvor terapeuten forlader klienten), hvilket giver kroppen tid til at opfange og drage fordel af hver af dem.

DE 3 V:

Vandre: På dagen – Rejs dig hver ½ time og gå lidt rundt. Holder gang i lymferne

Vent: Giv din krop lov til at reagere, mindst 5 dage inden næste behandling. Gælder ikke åndedrættet (Astma m.m.), må behandles hver dag

Vand: Drink masser af vand.

Der kan forekomme udrensnings symptomer, træthed, sløv og lidt dårlig. Det går over igen, og er et tegn på din krop arbejder.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Bowtech, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Vi kan behandle mange forskellige ubalancemønstre/ubalancer/sygdomme med Bowtech®, men i TopMotion anbefaler vi behandling af akutte muskelsmerter på bevægeapparatet, hvor vi ofte vil se en forbedring ret hurtigt. Den kroniske smerte, vil typisk kræve flere behandlinger, og ofte kan den reduceres, men man kan ikke forvente, at den helt fjernes.

Bowtech behandlere

Ann Koch

Priser for TopCare Bowtech

1 Behandling á 25 min.   kr.  300,-

1 Behandling á 50 min.   kr.  500,- 


BLIV MEDLEM

Priser for TopCare Behandlinger klippekort

10 Behandlinger á 25 min.   kr.  3.000,-

10 Behandlinger á 50 min.   kr.  5.000,-


BLIV MEDLEM

TopCare behandlinger

Værd at vide om ...

Kontakt TopMotion

TopMotion

Firskovvej 23, 1. sal - 2800 Kgs. Lyngby
Telefontid 10-14.00 mandag-fredag
Telfon: 44 47 10 10 // 29 45 10 10
Email: mail@topmotion.dk

Åbningstider

Mandag  08.00 - 20.00
Tirsdag   08.00 - 20.00
Onsdag  08.00 - 20.00
Torsdag  08.00 - 20.00
Fredag    08.00 - 20.00
Lørdag    09.00 - 14.00
Søndag   09.00 - 12.00

Copyright © 2018 - TopMotion