TopMotion

- når resultatet betyder mest...

TopMotion

Hellere gå en tur i TopMotion, end at løbe risikoen

TopMotion

- Vi trimmer din krop og sjæl

Hvem står bag TopMotion

 

Hvem står bag TopMotion

 

 

TopMotion har nu eksisteret siden 2008 i den form du kender det, og har sit udspring i en nu hedengangen anden kæde. Siden starten er der koblet forskellige aktiviteter på konceptet, og det ændrer sig hele tiden. Det er nødvendigt for at følge med tiden.

Omvendt så er vores særkende, at vi fastholder de gamle dyder, og vores brugere værdsætter i høj grad den stabilitet og kontinuitet der ligger i det. TopMotion er det sted hvor man kan træne eller blive behandlet med høj grad af diskretion, fordi der er tale om personlig træning, hvor man altid er alene med instruktøren/ behandleren. Vi værdsætter desuden, at der er en rolig atmosfære uden telefoner og andet som forvirrer og stresser. I TopMotion skal man falde til ro og koncentrere sig om det, det handler om, - nemlig dit personlige velvære.

TopMotion blev startet af Mai-Britt Viby, og i 2018 indgik hun et partnerskab med Anders Elton, som i 6 år har drevet sin egen klinik med speciale i sportsskader.

 

Anders Elton

Anders har været aktiv i sportsverdenen indenfor fodbold, kampsport og fysisk træning i mere end 30 år, de seneste 8 år som professionel behandler af sportsskader, samt andre skader og genoptræning.

Anders er bla. uddannet indenfor akupunktur, zoneterapi og massage. Desuden tilbydes kurser i sportsskader, Asiatiske behandlingsmetoder og massage.

 

Mai-Britt Viby

Blev uddannet personlig instruktør og har altid haft en forkærlighed for at ”stå på gulvet”, nemlig lige der, hvor man gør en forskel og taler med de medlemmer, som kommer til den ugentlige træning.

 

Det er vores ambition, at føre TopMotion videre i det univers, hvor man forebygger og helbreder, lindrer smerter og fjerner skavanker, som alt for ofte er opgivet af andre institutioner eller instanser.

 

”For os tæller det ikke hvordan du ser ud, når du kommer, men hvordan du har det, når du går”.

 

Anders Elton og Mai-Britt Viby

Partnere

 

 

 


Kontakt TopMotion

TopMotion

Firskovvej 23, 1. sal - 2800 Kgs. Lyngby
Peter Bangs Vej 38 - 2000 Frederiksberg

Telefontid 10-14.00 mandag-fredag
Telfon: 44 47 10 10 // 29 45 10 10
Email: mail@topmotion.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 - 20.00
Tirsdag 08.00 - 20.00
Onsdag 08.00 - 20.00
Torsdag 08.00 - 20.00
Fredag 08.00 - 20.00
Lørdag 09.00 - 14.00
Søndag Lukket

Copyright © 2018 - TopMotion